5 AFIRMATII CARE ITI POT SCHIMBA VIATA!

CE AM INVATAT CA FOSTA SPORTIVA DE PERFORMANTA IN PRIMUL RAND A FOST CA ATUNCI CAND IMI PROPUN CEVA, GASESC MODALITATI SA REUSEC!

Stiu ca se gasesc foarte multe informatii despre cat de importanta este puterea afirmatiilor si ce ne spunem noi in fiecare zi! Daca pana acum nu ai realizat ca ceea ce spui asa este, sau mai bine spus ceea ce simti asa este, e timpul sa dai putina atentie la ce afirmi!

Care iti sunt vorbele? Cat este predominant negativ si intr-o stare neplacuta si cat traiesti intr-un univers placut si armonios!

Ca si sportivi de performanta o regula de baza era sa vizualizam cum ajungem sa castigam o competitie si cum avem medalia pusa la gat pe podium!

Insa o alta regula foarte importanta era ce ne spuneam in fiecare zi sa trecem peste obstacole si sa crestem performanta pentru a ajunge sa obtinem ceea ce ne doream!

Vreau sa impartasesc cu voi 5 afirmatii care pe mine m-au ajutat sa fiu campioana nu doar in sport ci m-au ajutat sa obtin tot ce mi-am propus si in viata pana in prezent!

1. POT! EU POT!

De cand eram copila auzeam des in jurul meu ca nu o sa pot, ca nu am sanse si ca mai bine gasesc “alte lucruri” de facut! Am crescut cu un ecou in mintea mea in care imi spuneam tot timpul! Pot! Eu pot!...Si asa am gasit mereu forta sa pot!

2. CRED! CRED CU TOATA INIMA MEA!

Credinta este una dintre cele mai importante componente ale puzzle-ului atunci cand vine vorba de a da frau liber puterii tale interioare!

Daca tu nu crezi in tine, cine sa creada? Cum sa vina cineva si sa creada in locul tau? E absurd! Credinta e a ta si nimeni nu o poate clinti daca sti deja ce vrei cu toata inima ta!

3. EU SUNT DEJA ACOLO UNDE IMI DORESC!

E important sa vezi deja succesul tau mereu in fata ochilor mintii, nu trebuie sa vezi fizic, trebuie sa vezi cu mintea si cu inima pentru a transforma in realitate visul tau! 

E important sa afirmi cu tarie ca deja esti in locul pe care il visezi!

4. EU AM TOT CE AM NEVOIE!

De cele mai multe ori oamenii se plang de tot ce nu au si incep sa enumere tot ce le lipseste! E o capcana din care iesi afirmand ca tu ai deja tot ce ai nevoie pentru a te implini! Si adevarul asta este, deja ai, toate resursele si raspunsurile sunt deja in interiorul tau, e doar o chestiune de timp pana sunt si in mainile tale!

5. EU AM OBTINUT DEJA!

Daca tu stii in inima ta ca ceea ce-ti doresti este important pentru tine ca om si e important pentru evolutia ta, atunci sa sti in interiorul tau ca deja ai obtinut si ca e doar o chestiune de timp pana “acel ceva” este palpabil!

Afirma clar si sincer fata de tine ca tu ai obtinut deja ce-ti doresti!MADALINA VLAD- GANDESTE CA UN CAMPION!