5 AFIRMATII CARE SA TE FACA SA ITI IUBESTI CORPUL SI SA TE SIMTI BINE IN PIELEA TA!

Sunt in domeniul sportului de 18 ani, am trecut prin toate etapele, de la a fi sportiva de performanta pana la a antrena mii de oameni si in acest fel am cunoscut una dintre cele mai des intalnite probleme in domeniul meu!

Neacceptarea si lipsa de iubire si de respect pentru corpul in care traim!

Ganditi-va ca o sa traiti in acest corp pana la sfarsitul zilelor pe acest pamant si ca e locul unde nu mai puteti fugi de voi! E oare important sa aveti grija de corpul vostru si sa invatati sa-l iubiti?

Acceptarea cu blandete a felului in care aratati o sa va elibereze de multe stari neplacute in care traiti sentimente negative care va seaca de energie!

  1. MULTUMESC PENTRU SANATATEA MEA!

Apreciem cel mai des starea noastra de sanatate atunci cand ne imbolnavim sau cand avem un disconfort, pentru ca altfel uitam cat de important este sa fim sanatosi si sa putem face orice ne dorim cand ne dorim! Recunostinta pentru starea ta de sanatate o sa te faca sa apreciezi ca ai un corp sanatos si sa vezi tot mai multe parti frumoase la tine!

  1. MA IUBESC SI MA ACCEPT ASA CUM SUNT!

Afirmanz zilnic “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt” o sa gasesti mai multa toleranta fata de tine! In primul rand cand vei spune prima data fraza de mai sus o sa iti vina in minte ceva negativ despre tine, observa… insa aici intervine partea ta constienta care o sa inteleaga ca doar cu blandete si cu iubire vei umple golurile din inima ta!

  1. AM UN CORP FRUMOS SI PLIN DE VITALITATE!

De cate ori nu te-ai trezit cu o stare de oboseala sau fara prea multa energie?! Cat de importanta este energia pentru a duce la bun sfarsit tot ce incepem si sa fim si multumiti nu epuizati? Multumeste pentru corpul tau frumos si pentru vitalitatea ta, o sa vezi ca o sa te simti din ce in ce mai bine in fiecare zi!

  1. MULTUMESC PENTRU TOATE SIMTURILE MELE!

De cate ori ai intalnit un om care nu vede sau nu aude, te-ai gandit cat de norocos/norocoasa esti pentru toate simturile tale de care te bucuri in fiecare zi?

Atunci cand constientizezi ce minunate sunt simturile tale incepi sa traiesti mai intens si intelegi ca poti vedea lumea foarte colorata, fara jumatati de masura!

  1. MULTUMESC PENTRU CORPUL MEU CARE FUNCTIONEAZA PERFECT SI IN ARMONIE!

De multe ori chiar daca avem o stare de sanatate buna, e posibil ca ceva sa nu functioneze cum ne dorim, poate un blocaj emotional sau o limitare pe care o tin strans si nu ii dau drumul!  E important sa fim cat mai mobili, in armonie si sa functioneze corpul nostru perfect! Nu merge impotriva naturii, nu te grabii si nu forta nimic, lasa corpul sa fie cel care iti arata drumul cel mai bun!

MADALINA VLAD- MENTALITATE DE CAMPIONI