5 REGULI PENTRU A AVEA INCREDERE IN TINE! MARIS CIPRIAN-GANDESTE CA UN CAMPION!Stii de ce ajunge un campion sa castige? Nu ca este neaparat cel mai bun, gandeste-te ca la nivel de performanta toti sportivii se antreneaza din greu si sunt foarte apropiati ca si valoare!

 Insa totusi ce il face pe un CAMPION SA FIE CAMPION? Sa fie increderea in sine?

Va spun ca da, o mare parte din succesul unui campion este increderea pe care el o are ca poate si ca el este cel mai bun!

Increderea in tine se antreneaza in fiecare zi! Da, asa invatam, prin repetitie, iar un sportiv asa cum isi antreneaza corpul isi antreneaza si mintea!

Hai sa vedem impreuna cum puteti si voi sa va creati o mentalitate de campioni si sa aveti mai multa incredere in voi!

REGULA NR.1- NU ASCULTA CE SPUN CEI DIN JUR NEGATIV!

Intodeauna cand asculti pe cineva ai grija sa fie mai bun ca tine sau sa fie un exemplu pentru tine, un om care a reusit si care stie cat de important este sa ai incredere in tine niciodata nu o sa te demoralizeze ci o sa te sustina si poate chiar te indruma spre visul tau!

REGULA NR.2- FA-TI O LISTA CU AFIRMATII POZITIVE SI REPETA IN FIECARE ZI!

Ce iti spui in fiecare zi e foarte important, fii atent la cuvintele tale, e important sa-ti spui ca poti, ca ai, ca esti si lista continua! Esti creatia ta!

REGULA NR.3 – ASCULTA OAMENI CARE AU REUSIT IN DOMENIUL IN CARE VREI SI TU SA REUSETI!

Este absurd sa asculti povesti sau sfaturi de la oameni care nu au facut nimic din ce vrei tu sa faci, care nu au bani dar iti spun cum sa-ti investesti tu banii, care nu au relatie dar iti spun cum sa te comporti tu in relatia ta, care nu au copii dar iti spun cum sa-ti cresti tu copii si lista continua, cred ca ai inteles ca e important sa cauti exemple de la oameni care au reusit deja in domeniul tau si sa le aflii reteta de succes!

REGULA NR.4- CAUTA POVESTI DE SUCCES SI VEZI CUM AU REUSIT SI ALTII SAU CE FAC CEI CARE AU VIATA PE CARE O VREI SI TU!

Documenteaza-te, cunoasterea nu are putere daca nu aplici ce sti! Este foarte important sa ai exemple sanatoase si oameni care te inspira!

REGULA NR.5- CREEAZA UN SET NOU DE OBICEIURI SANATOASE CARE SA TE DISCIPLINEZE FIZIC SI MENTAL!

In general avem obiceiuri si repetam cam aceleasi tipare comportamentale perioade lungi de timp! Ca sa-ti creezi viata la care visezi e important sa iti formezi obiceiuri noi sanatoase! Spre exemplu: fixeaza ora de trezire si nu amana alarma, mananca sanatos, fa miscare, ai grija la afirmatiile pe care le faci si lista continua…!

MARIS CIPRIAN- INVATA SA AI MENTALITATE DE CAMPION!