5 REGULI PENTRU A AVEA SUCCES

Nu exista o pastila minune pe care sa o iei si gata succesul este garantat! Se vorbeste des despre retete de succes, insa dupa 18 ani de cand practic sport de performanta iti pot spune ca TU esti singurul care isi poate crea o reteta de succes! Da, te poti inspira, te poti ajuta de toate cunostintele insa tot singur vei gasi formula care o sa te implineasca!

Succesul se dobandeste fiind perseverant! NU TE OPRI, E SINGURA CALE CARE O SA TE DUCA ACOLO UNDE ITI DORESTI!

Regula NR.1- Nu te lasa condus de frica de esec!

Foarte multi oameni nici macar nu incearca sa mearga spre ce isi doresc pentru ca se lasa pacaliti de frica de esec! Esecul este promovat ca fiind ceva rau si incercam mereu sa fim perfecti, este gresit, pentru ca esecul este cel mai bun invatator si fiecare om are capacitatea de a trece peste esec cu multe lectii luate pe care nu le v-a gasi in carti! Incearca de cate ori este nevoie, pana reusesti!

Regula Nr.2- Crede in visul tau, indiferent de ce spun cei din jurul tau!

Daca tu nu crezi in tine, nu o sa creada nimeni! Cand ai un vis nu te lasa afectat de ce spun cei din jurul tau! Daca tu crezi, este posibil! Toti oamenii care au lasat ceva important in urma lor au plecat de la un vis!

Regula Nr.3- Inconjoara-te cu oameni care au deja succes!

“Spune-mi cu cine te inconjori ca sa-ti spun cine esti!” Daca te inconjori cu oameni de succes care merita timpul tau, atentia ta si energia ta, vei creste foarte repede, daca traiesti inconjurat de oameni care te trag in jos vei lupta cu morile de vant! Alege intelept!

Regula Nr.4- Munceste in fiecare zi la visul tau!

Este absurd sa nu faci nimic si sa astepti rezultate! Tine in minte ce iti doresti si in fiecare zi mai fa un pas catre visul tau! Drumul este mai important decat rezultatul final de cele mai multe ori!

Regula Nr.5- Crede! Simte! Vizualizeaza cum ai succes!

Puterea este in tine! Crede cu toata inima ta in tine, simte cum traiesti exact asa cum iti doresti si vizualizeaza in fiecare zi succesul tau!

CIPRIAN MARIS MENTALITATE DE CAMPIONI