DE CE SA MA ANTRENEZ ACASA? CE POT SA CASTIG? OARE CHIAR FUNCTIONEAZA?- MADALINA VLAD

In Romania doar 7,5% dintre romani practica sport constant si 60% deloc! La ultima verificare statistica ocupam penultimul loc in Europa! Dupa noi se afla Bulgaria! Ce va spun aceste cifre?

La capitolul “HAI SA AM GRIJA DE SANATATEA MEA” mai avem putin de “lucrat” si asta o spun cifrele din prezent!

Poate va intrebati cum eu, sportiva de performanta vorbesc despre succesul antrenamentelor acasa si cat de eficiente pot fi?!

Am practicat bob si atletism si de cele mai multe ori eram pe drum, in cantonamente sau intre campionate, care se tineau in tari diferite in fiecare saptamana, sa va dau un exemplu azi eram in Austria, saptamana viitoare in Germania, urma Elvetia, etc. Ca sa nu imi pierd conditia fizica, pentru ca uneori pana ajungeam in sala de forta dura ceva timp, ma antrenam in camera, in garaj sau la partia de bob inainte de coborari! Deci intr-un mediu “luxos”!

Nu ma plang, asa erau vremurile atunci insa ce vreau sa evidentiez este ca incepusem “ANTRENAMENTELE ACASA” chiar de cand eram sportiva de performanta!

Lucrez cu grupe de cateva sute de oameni online in acest moment si vreau sa va spun ca pana si pe mine inca ma uimesc rezultatele si dorinta acestor oameni din programele de antrenament online acasa!

Daca nu v-am convins macar sa testati un program de antrenamente acasa, va las mai jos 5 BENEFICII pe care eu le-am descoperit ale ANTRENAMENTELOR ACASA!

  1. FACI ANTRENAMENT IN CONFORTUL CASEI TALE!

Nu mai pierzi timp in trafic!

Nu mai pierzi timp cu pregatirea pentru sala si dupa antrenamentul din sala!

Ai intimitate la tine acasa!

  1. AI ANTRENORUL TAU PERSONAL ACASA!

Daca pana acum nu-ti perimiteai indrumarea unui antrenor, in programele online ai ajutor si vei avea alaturi un antrenor/antrenoare!

  1. AI EXERCITII DIVERSIFICATE SI FOARTE EFICIENTE !

Programele online sunt gandite pentru a fi eficiente si pentru  a aduce rezulatate cat mai bune celor ce achizitioneaza un astfel de program si care il urmeaza perseverant!

  1. EVITI AGLOMERATIA SALILOR DE FITNESS!

Una dintre problemele des intalnite in salile de fitness, este aglomeratia sau “asteptatul” sa se elibereze un aparat sau un accesoriu sau pur si simplu sunt prea multi oameni intr-un spatiu mic!

  1. FACI ANTRENAMENTE FARA ACCESORII COMPLICATE SI IN SIGURANTA!

Antrenamentele acasa nu sunt complicate ci sunt la indemana oricui vrea sa faca miscare si sa se simta in siguranta! In general programale online sunt incadrate pe nivel de dificultate, deci poti alege pentru tine ce consideri potrivit in functie de nivelul la care te aflii si tu!

 

MADALINA VLAD- INVATA SA AI MENTALITATE DE CAMPION!