Antrenamente LIVE MyMotivation+ Seminarii Dezvoltare personala+ Cadou Surpriza Nutritie!

🔴Te invit sa te inscrii in programul de TRANSFORMARE "MyMotivation" alaturi de mine si de o comunitate formidabila care o sa fie alaturi de tine! Hai in echipa MyMotivation, o sa fie transformarea vietii tale!

CE GASESTI IN MYMOTIVATION?

🔴ANTRENAMENTE LIVE PE PLATFORMA ZOOM!

🔴KINETOTERAPIE ACASA!

🔴GHID DE NUTRITIE!CONSILIERE PSIHOLOGICA!

🔴SUSTINERE PE TOT PARCURSUL PROGRAMULUI!

Cu drag Madalina Maris!

Buna, Madalina Maris aici, sunt fosta sportiva de performanta, multipla campioana nationala la atletism si bob si cu experienta de 18 ani in sport!

Dupa ce mi-am incheiat cariera sportiva am continuat sa dau tot ce am invatat eu mai departe,  MENTALITATEA DE CAMPION, PERSEVERENTA, MOTIVATIA SI UNELTELE NECESARE pentru ca oamenii cu care am lucrat sa aibe rezulatele dorite! Este o formula testate pe mii de oameni care spun ca si-au gasit echilibrul si ca si-au transformat viata!

Prin ochii unui campion poti devenii si tu campion in orice arie a vietii tale, pentru ca vei sti cum sa ajungi in varf!

Iti propun sa testezi programul “MYMOTIVATION”, un program de antrenamente, kinetoterapie, consiliere psihologica si nutritionala prin care iti poti transforma viata si poti devenii cea mai buna varianta a ta!

PROGRAMUL MYMOTIVATION CONTINE:

⬤ 2 ANTRENAMENTE LIVE PE PLATFORMA ZOOM PE SAPTAMANA, MARTI SI JOI DE LA ORA 20:00!

⬤ KINETOATERAPIE ACASA!

⬤ CONSILIERE PSIHOLOGICA!

⬤ GHID DE NUTRITIE!

⬤ GHIDARE SI ASISTARE PERMANENTA PEPARCURSUL PROGRAMULUI!

Ce zici? Ne vedem in comunitatea “MYMOTIVATION”!

MADALINA MARIS